dimecres, 28 d’octubre del 2015

La classe de les Gavines es presenta

Hola Sol, Solet!! 

Som la classe de les Gavines, de l'escola Fray Luís de León de Sta Coloma de Gramenet. La nostra escola és molt bonica, té un pati molt gran i amb moltes joguines. A l'escola tenim també una biblioteca on hi anem per aprendre a llegir. 

La nostra classe és molt maca i hi ha una pissarra molt gran. A la classe hi tenim també moltes joguines com el Lego i plastilina de tots colors. També tenim una nina que es diu Mot que és màgica perquè parla amb la nostra mestra.La Mot vigila els nostres llibres i de vegades també a nosaltres. 

La nostra ciutat és Santa Coloma de Gramenet i té una muntanya molt a prop. A Santa Coloma hi ha moltes tendes de joguines, fires i també molts cotxes, motos i parades de metro i autobús.Hi ha també moltes cases. De vegades a la nostra ciutat hi passen coses increïbles, com eclipses de sol. 

Nosaltres hem triat les fruites per treballar aquest projecte de les 3 estacions, i després de molt pensar-ho creiem que el projecte es diu 3 estacions perquè són les 3 estacions de l'any que anem a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada